pozvánka na lednovou schůzku

23.01.2024 19:52

 Vážení přátelé,

Přijměte pozvání na lednovou schůzku Spolku Pražský Sušičan, na které si budete moct společně popovídat s našimi hosty, kteří k nám přijedou až z Dlouhé Vsi.

Program této schůzky jsme původně plánovali již na jaře 2020, ale z důvodu vyhlášených vládních nařízení jsme ji byli nuceni zrušit a pak se nám pravděpodobně do plánů vloudilo slovo z názvu obce a nedařilo se najít společný vhodný termín.

Věřím, že tentokrát to dobře dopadne a program plně nahradí původní schůzku a naopak bude bohatší, rozšířený o akce a novinky, které se uskutečnily nebo se plánují k letošnímu roku.

Jednu z novinek prozradím rovnou, paní Marie Bubeníková v loňském roce vydala novou knihu o šumavském řezbáři Karlu Tittlovi s názvem Šumavský řezbář, s podtitulem křtěný Radbuzou, kterou přiveze sebou a budete si ji moct prohlédnout a zakoupit.

Další novinku neprozradím, to je překvapení, na které se musíte přijít osobně podívat!  

Těšíme se na společné setkání s Vámi, v úterý 30.1.2024 v 18.15, tentokrát (stejně jako v listopadu) v novém salonku v prvním patře, který je součástí kinokavárny Lucerna, kam se dostanete z pasáže po širokém schodišti. Pro orientaci přikládám plánek a v den konání schůzky bude cesta označena cedulkami s logem našeho spolku.

Martin Kolačný

Spolek Pražský Sušičan

  

Zpět

Kontakt

Pražský Sušičan, předseda spolku Martin Kolačný

© Pražský Sušičan 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode